AUTOMATIZĂRI PENTRU UZ REZIDENȚIAL • Generic placeholder image
  TIZIANO 3620 Kit
  Automatizare ușă garaj secțională cu greutatea de până la 60 kg și înălțimea de până la 3,2 m. Kit-ul include motorul cu lampă de semnalizare optică încorporată, șină cu lanț, lungimea de 3,62 m și o telecomandă cu 2 canale. Este destinat unui trafic mediu, montajul realizandu-se foarte ușor. Programarea motorului se realizează cu ajutorul unitații de control. Este un motor sigur, potrivindu-se cu succes instalărilor unde se salvează spațiu datorită secțiunii lui de 13 cm. Siguranța este primordiala, Tiziano având funcția antistrivire ce inversează cursa în momentul în care, în timpul funcționării se opune rezistență, astfel se previn accidente și pagube materiale. Timp de deschidere 6,6 m/min. Motor unic: Tiziano permite blocarea mecanică a ușii de garaj la închidere în cazul lipsei de alimentare cu energie electrică. Funcționare 24V.

 • Generic placeholder image
  BOTTICELLI VENERE D Kit
  Automatizare ușă garaj sectională cu greutatea de până la 60 kg și înălțimea de până la 3 m. Kit-ul include motorul cu lampă de semnalizare optica încorporată, șina cu lant, lungimea de 3,5 m și o telecomandă cu 2 canale. Este destinat unui trafic intens, montajul realizandu-se foarte ușor. Botticelli oferă posibilitatea montării motorului poziționat la 90° față de ușă, daca nu exista suficient spațiu. Programarea motorului se realizează cu ajutorul unitații de control, prevazută cu afisaj electronic. Este un motor sigur, datorită funcției antistrivire ce inversează cursa în momentul în care în timpul funcționării se opune rezistență, astfel se previn accidente și pagube materiale. Timp de deschidere 28 secunde. Functionare 24V.

 • Generic placeholder image
  BOTTICELLI Kit
  Automatizare ușă garaj secțională cu greutatea de până la 60 kg și înălțimea de până la 2,5 m. Kit-ul include motorul cu lampă de semnalizare optică încorporată, șina cu lanț, lungimea de 2,9 m și o telecomandă cu 2 canale. Este destinat unui trafic intens, montajul realizându-se foarte ușor. Botticelli oferă posibilitatea montarii motorului poziționat la 90° față de ușă, daca nu exista suficient spațiu. Programarea motorului se realizeaza cu ajutorul unitatii de control, prevazută cu afisaj electronic. Este un motor sigur, datorită funcției antistrivire ce inversează cursa în momentul în care în timpul funcționării se opune rezistență, astfel se previn accidente și pagube materiale. Timp de deschidere 28 secunde. Funcționare 24V.

 • Generic placeholder image
  ZEN 60 Kit
  Automatizare ușă garaj secțională cu greutatea de până la 60 kg și înălțimea de până la 2,8 m. Kit-ul include motorul cu lampă de semnalizare optică încorporată, șina cu lanț, lungimea de 3,2 m și o telecomandă cu 2 canale. Este destinat unui trafic intens, montajul realizandu-se foarte usor. Programarea motorului se realizează cu ajutorul unitații de control, într-un mod foarte ușor. Este un motor foarte silentios datorită dispozitivelor antivibrație și a suporților reglabili de fixare. Este un motor sigur, datorită funcției antistrivire ce inversează cursa în momentul în care în timpul funcționării se opune rezistență, astfel se previn accidente și pagube materiale. Funcționare 24V.

AUTOMATIZĂRI PENTRU UZ INDUSTRIAL • Generic placeholder image
  ARGO
  Automatizare uși garaj secționale industriale cu suprafață până la 20 mp. ARGO este un motor revoluționar în gama acestor motoare, unitatea de control, receptorul și lampa de semnalizare optică sunt incluse. Oprirea se face cu maximă precizie datorită encoderului ce controlează capetele de cursă. Programarea parametrilor se realizează cu ușurință datorită afisajului LCD și funcției de autoânvățare. Deblocare/blocare manuală. Montajul se realizeaza axial iar acționarea automată cu ajutorul telecomenzii Mitto sau a întrerupatorului RB. Funcționare 24V.

 • Generic placeholder image
  ARGO G
  Automatizare uși garaj secționale industriale cu suprafață până la 35 mp. ARGO G este un motor revoluționar în gama acestor motoare, unitatea de control, receptorul și lampa semnalizare optică sunt incluse. Oprirea se face cu maximă precizie datorită encoderului ce controlează capetele de cursă. Programarea parametrilor se realizează cu ușurință datorită afisajului LCD și funcției de autoânvățare. Deblocare/blocare manuală. Montajul se realizează axial iar acționarea automată cu ajutorul telecomenzii Mitto sau a întrerupatorului RB. Funcționare 24V.

 • Generic placeholder image
  PEGASO SB 230V
  Automatizare uși garaj secționale industriale cu suprafatță de până la 25 mp. Tehnologie avansată, absolut encoder, motor precablat pentru o instalare simplă și ușoară. Unitatea de control este încorporată. Sistem rapid de blocare/deblocare cu șnur. Pegaso SB 230V conferă maximă acuratețe și fiabilitate totală. Funcționare 230V.
 • Generic placeholder image
  PEGASO C TRI 400V
  Automatizare uși garaj secționale industriale cu suprafață de până la 45 mp. Motor trifazic, destinat unui trafic foarte intens. Tehnologie avansată, absolut encoder, motor precablat pentru o instalare simplă și ușoara. Unitatea de control este încorporată. Reductor cu lanț. Pegaso C TRI 400V conferă maximă acuratețe și fiabilitate totală. Funcționare 380V.
 • Generic placeholder image
  PEGASO SB TRI 400V
  Automatizare uși garaj secționale industriale cu suprafață de până la 45 mp. Motor trifazic, destinat unui trafic foarte intens. Tehnologie avansată, absolut encoder, motor precablat pentru o instalare simplă și ușoara. Unitatea de control este încorporată. Sistem rapid de blocare/deblocare cu șnur. Pegaso SB TRI 400V conferă maximă acuratețe și fiabilitate totală. Funcționare 380V.

Automatic Facility Management
Adresă: Satu Mare
Tel: 0721300183