Get Adobe Flash player

 UȘI SECȚIONALE G 60 • Image 01
  AUTO LINE
  Noua structură a suprafeței "briliant" pentru toate modelele g60 sau a suprafeței "Woodgrain" pentru modele LINE, TREND și STYLE - dezvoltată special pentru g60 - are efect armonios în decor, "g60 Line" devine astfel foarte elegant. Si dacă doriți perfecțiune estetică, puteți alege pentru ușa de intrare a garajului dumneavoastră același design g60. În culorile standard g60 sau cu lăcuire specială.

 • Image 08
  AUTO TREND
  Pentru toți cei care iubesc designul modern: g60 Automatic Trend este noul reprezentant al familiei g60. Design-ul discret și bine definit în combinație cu tehnica perfectă, accentuează pretenția dumneavoastră personală față de estetică și siguranță. Fie cu suprafața "Briliant" pentru toate modele g60 sau opțional cu suprafața "Woodgrain" pentru modele LINE, TREND și STYLE.

 • Image 03
  AUTO STYLE
  Accentuați stilul dumneavoastră individual: secțiunile mari ale g60 Automatic Style conferă ușii de garaj o aură suverană, o atitudine puternică, pentru care veți fi invidiat. Disponibil pe suprafața "Briliant" la toate modele g60 sau optionale cu suprafața "woodgrain" pentru modele LINE, TREND și STYLE.

 • Image 04
  AUTO CLASSIC
  Clasic este la Normstahl echivalent cu exemplar și etern: g60 Automatic Classic dovedește acest lucru impresionant prin structura sa tradițională cu casete. Un clasic în design, și totuși întotdeauna modern și reprezentativ.

 • Image 07
  AUTO ELLIPSE
  Orice în afară de obișnuit: cea mai bună caracterizare a g60 în decor Ellipse. Această variantă de design exista numai la Normstahl și numai la g60. Cum o spune și numele, secțiunile ușii de garaj sunt mulate simetric cu elipse estetice. Acest lucru conferă ușii de garaj o notă distinsă-exclusivistă.

FERESTRELE


Image32 Image32 Image32 Image32

La cerere, dotăm noua dumneavoastră ușă de garaj g60 cu vitrificări practice și atractive. Astfel, aduceți lumină în garaj și plasați accente optice atractive. Ferestrele noastre "Motiv" sunt ideale, dacă în garaj nu există alte surse suplimentare de lumină. În culoarea ușii de garaj, decor stejar auriu sau orice culoare RAL, geam acrilic transparent sau structurat.


SIGURANȚĂ


 • Generic placeholder image
  Șine de rulare și borduri închise, precum și pozarea cablului în interior! Protecție perfectă pentru degete, atât pentru adulți, cât și pentru cei mici. Un alt avantaj: siguranța contra ruperii arcului și recunoașterea electronică a obstacolelor la funcționarea acționarii ușii de garaj Normstahl exclud riscul vătamării corporale. Ușile de garaj Normstahl vă asigură siguranța maximă.

TEHNICĂ


 • Generic placeholder image
  Izolare termică
  Construcția masivă asigură o izolație sigură contra frigului și caldurii, menține temperatura interioară la un nivel constant și economisește energie. De aici rezultă excelenta valoare pentru coeficientul de transmitere a caldurii de 1,00 W/m2 K pentru ușile de garaj montate (suprafața ușii de garaj de 10 m2).

 • Generic placeholder image
  Instalație de climatizare
  Construcția masivă asigură o izolație sigură contra frigului și caldurii, menține temperatura interioară la un nivel constant și economisește energie. De aici rezultă excelenta valoare pentru coeficientul de transmitere a caldurii de 1,00 W/m2 K pentru ușile de garaj montate (suprafața ușii de garaj de 10 m2).

GARANȚIE


 • 10 ani garanție de la producător pentru toate componentele ușii de garaj prin distribuitorul zonal
  Normstahl oferă o garanție pe masura calității. 10 ani garanție pentru întreaga ușa de garaj, inclusiv pentru piesele de uzură cum ar fi role, arcuri, balamale și suprafața ușii de garaj. Nu există excepție și rânduri scrise cu litere foarte mici, 10 ani garanție pentru toate componentele ușii de garaj vă oferă siguranța absolută.
  2 ani garanție pentru sistemele automate cu telecomandă

  Se oferă 2 ani garanție pentru sistemele de acționare automată cu telecomandă a ușilor de garaj.


Automatic Facility Management
Adresă: Satu Mare
Tel: 0721300183