Get Adobe Flash player

 


RULOURI SUPRAPUSERulourile exterioare suprapuse se montează împreună cu tâmplăria nouă și formează un sistem compact, care oferă un confort sporit din punct de vedere termic și fonic. Sunt printre cele mai eficiente sisteme din segmentul de produse de umbrire și securizare.

 • Generic placeholder image
  RULOURI SUPRAPUSE CU PLASĂ ANTIINSECTE
  Caseta este din PVC și este pătrată. Poate fi tencuită la exterior și la interior. Este prevăzută cu un sistem ingenios de prindere cu bride de tavan sau grindă. Lamelele sunt din aluminiu, umplute cu spumă poliuretanică și pot avea dimensiunea de 39 mm sau de 55 mm. Plasa antiinsecte este introdusă încă din procesul de fabricație și este de tip rulou, acționabilă pe verticală. Este prevazută cu frână siliconică și are rolul de a încetini viteza de ridicare. Astfel, se dublează durata de viață a plasei, pe care o protejează împotriva uzurii.

 • Generic placeholder image
  RULOURI SUPRAPUSE FĂRĂ PLASĂ ANTIINSECTE
  Caseta este din PVC si poate fi tencuita la interior si la exterior. Are acelasi sistem de prindere cu bride de tavan sau grinda. Este prevazuta cu capac de vizitare si poate avea dimensiuni variate. Partea frontala a casetei poate fi folosita ca parte decorativa sau ca suport pentru decorarea cladirii. Lamelele sunt din aluminiu, cu spuma poliuretanica la interior și pot fi de 39 mm sau de 55 mm. Se vopsesc în strat dublu și conferă culorii o rezistență deosebită. Pe lângă culorile standard, acest tip de produse poate fi vopsit într-o gama variata de culori RAL și imitație lemn.

CEA MAI ÎNALTĂ IZOLAȚIE TERMICĂ
Rulourile exterioare suprapuse sunt sisteme concepute special pentru performanță în domeniul termoizolației. Lamelele au o grosime optimă și sunt umplute cu spumă poliuretanică cu grosime și densitate mare, lucru care le crește eficiență termică și fonică.

RULOURI APLICATERulourile exterioare aplicate se montează pe tâmplaria deja existentă și pot fi realizate din aluminiu sau din PVC. Rulourile oferă o izolare termică și fonică foarte bună, precum și o protecție sporită a locuinței.

 • Generic placeholder image
  RULOURI APLICATE DIN ALUMINIU
  Caseta este din aluminiu și are formă ovală sau teșita la 45ᵒ. Lamelele sunt fabricate din aluminiu cu dimensiunea de 39 mm sau de 55 mm și sunt umplute cu spumă poliuretanică. Acționarea poate fi electrică sau manuală. Plasa antiinsecte este de tip rulou, se acționează pe verticală cu ajutorul unui șnur, are la bază perii pentru închidere ermetică și este prevazută cu frână siliconică în varianta standard.

 • Generic placeholder image
  RULOURI APLICATE DIN PVC
  Caseta este fabricată din tabla galvanizată și este teșită la 45ᵒ. Lamelele sunt realizate din PVC și au dimensiunea de 39 mm. Lamela terminală este metalică. Acționarea este manuală. Se realizează cu bandă sau șnur.

GAMĂ VARIATĂ DE CULORI, INCLUSIV IMITAȚIE LEMN
Aspectul și rezistența culorii sunt foarte importante pentru a completa beneficiile rulourilor exterioare aplicate. De aceea, vă oferim rulouri aplicate în toate nuanțele RAL (vopsite în câmp electrostatic) și în culori imitație lemn.

RULOURI TENCUIBILEAceste sisteme pot avea lamele de 39 mm sau de 55 mm și pot fi prevăzute cu plasă antiinsecte încorporată sau pot fi fără plasă. Caseta este realizată din aluminiu și se poate tencui numai la exterior.

 • Generic placeholder image
  RULOURI TENCUIBILE CU PLASĂ ANTIINSECTE
  Sunt rulouri aplicate a căror casetă de forma pătrată poate fi tencuită. Caseta este fabricată din aluminiu. Caseta se poate tencui numai la exterior. Lamelele sunt fabricate din aluminiu. Dimensiunea lor este de 39 mm sau de 55 mm și sunt umplute cu spumă poliuretanică. Plasa antiinsecte este introdusă în cadrul procesului de producție. Plasa este de tip rulou cu acționare pe verticală și este dotată cu frână siliconică în varianta standard.

 • Generic placeholder image
  RULOURI TENCUIBILE FĂRĂ PLASĂ ANTIINSECTE
  Sunt rulouri aplicate cu casetă pătrată tencuibilă. Caseta pătrată este fabricată din aluminiu. Caseta lor poate fi tencuită doar la exterior. Lamelele sunt realizate din aluminiu, au dimensiunea de 39 mm sau de 55 mm și sunt umplute cu spumă poliuretanică. Acționarea este electrică (cu motor și telecomandă) sau manuală (cu arc, vinci, manivelă, bandă sau șnur). În funcție de tipurile de acționări se pot alege și sistemele antiefracție corespunzătoare.

CELE MAI MODERNE SISTEME DE IZOLARE ȘI ÎNCHIDERE
Rulourile exterioare tencuibile asigură o izolare termică și fonică înaltă, protecție antiefracție, protecție împotriva intemperiilor și intimitate.

Automatic Facility Management
Adresă: Satu Mare
Tel: 0721300183