AUTOMATIZĂRI PENTRU UZ REZIDENȚIAL • Generic placeholder image
  ACE 400 KIT
  Automatizare poartă culisantă cu greutatea de până la 400kg. Motor puternic,fiabil și silențios, ACE 400 poate fi instalat și programat cu ușurință. Deblocarea manuală este prevazută cu protecție împotriva înghețului, învățarea cursei realizându-se cu ușurință datorită limitatorilor electromagnetici. Este un motor destinat domeniului rezidențial, care cu ajutorul encoderului asigură detecția de obstacole pe toată deschiderea porții. Kitul include motorul cu unitatea de control încorporată, un set de fotocelule, o lampă cu suport, un deblocator cu cheie, o telecomandă cu două canale și accesorii peindere. Accesorii recomandate: cremalieră, telecomandă suplimentară.

 • Generic placeholder image
  DEIMOS 800
  Automatizare poartă culisantă cu greutatea de până la 800 kg. Se distinge prin simplitate și rapiditate în montaj, siguranță și fiabilitate. Unitatea de control este plasată frontal iar cu ajutorul afișajului LCD, programarea și utilizarea unitații de control va fi o plăcere. Funcția de autoânvățare și autodiagnosticare sunt caracteristici imbatabile ale motorului DEIMOS. Siguranța este maximă datorită funcției antistrivire. Accesoriile precum setul de fotocelule, lampă semnalizatoare, cremalieră și telecomenzile se vor comanda separat. Este un motor sigur, fiabil, ce poate fi supus unui trafic semi intens. Funcționare 230 V.

 • Generic placeholder image
  ARES 1000
  Automatizare poartă culisantă cu greutatea de până la 1000 kg. Datorită funcției de detecție obstacole, motorul va inversa cursa pentru a nu produce pagube sau vatămări. Este creat respectand standardele de siguranță în instalare și utilizare. Unitatea de control este încorporată, poziționată frontal, cu afișaj LCD, cu funcție de autoinvățare și autodiagnosticare. Cu ajutorul unitații de control HQSC-D motorul funcționează inteligent, coordonat de sistemul D-Track. Accesoriile precum setul de fotocelule, lampă semnalizatoare, cremalieră și telecomenzile se vor comanda separat. Motor sigur, fiabil, ce poate fi supus unui trafic foarte intens. Funcționare 24V.

 • Generic placeholder image
  DEIMOS KIT
  Automatizare poartă culisantă cu greutatea de până la 500kg. Kit-ul include motorul, unitatea de control, un set fotocelule, o lampă, 2 telecomenzi cu 2 canale. Este un motor sigur, fiabil, ce poate fi supus unui trafic semi intens. Funcționare 230V. Cremaliera nu este inclusă în kit.

 • Generic placeholder image
  DEIMOS BT KIT
  Identic cu DEIMOS diferenta o face un motor ce poate fi supus unui trafic intens și funcționare la 24V.


AUTOMATIZĂRI PENTRU UZ INDUSTRIAL • Generic placeholder image
  ARES 1000
  Automatizare poartă culisantă cu greutatea de până la 1000 kg. Datorită funcției de detecție obstacole, motorul va inversa cursa pentru a nu produce pagube sau vătămari. Este creat respectând standardele de siguranță în instalare și utilizare. Unitatea de control este încorporată, poziționată frontal, cu afisaj LCD, cu funcție de autoinvățare și autodiagnosticare. Cu ajutorul unitatii de control HQSC-D motorul funcționează inteligent, coordonat de sistemul D-Track. Accesoriile precum setul de fotocelule, lampă semnalizatoare, cremalieră și telecomenzile se vor comanda separat. Motor sigur, fiabil, ce poate fi supus unui trafic foarte intens. Functionare 24V

 • Generic placeholder image
  ICARO MA
  Automatizare poartă culisantă cu greutatea de până la 2000 kg. Unitatea de control este incorporată, poziționată frontal, cu funcție de autoânvățare și autodiagnosticare a parametrilor: frână, fortă, antistrivire. Motor puternic, timp de deschidere 9 m/min, are încorporat limitator electromecanic și funcția de încetinire la închidere. Standardele de siguranță sunt respectate prin funcția de oprire/inversare cursa în cazul detecției de obstacole. Funcționare 230V. Destinat unui trafic foarte intens. Accesoriile precum setul de fotocelule, lampă semnalizatoare și telecomenzile se vor comanda separat. Cremaliera nu este inclusă.

 • Generic placeholder image
  SP 4000
  Automatizare poartă culisantă cu greutatea de până la 4000 kg. Cu o structură putenică și compactă, garantează fiabilitate în exploatare de-a lungul timpului. Cu SP 4000, pot fi acționate automat orice porți, chiar și cele mai grele. Timp de deschidere 10 m/min. Funcționare 230V sau 400V, destinat unui trafic foarte intens. Motor silentios datorită cuplajului hidromatic la pornire și oprire. Accesoriile precum setul de fotocelule, lampă semnalizatoare și telecomenzile se vor comanda separat. Cremaliera nu este inclusă

Automatic Facility Management
Adresă: Satu Mare
Tel: 0721300183