AUTOMATIZĂRI PENTRU UZ REZIDENȚIAL • Generic placeholder image
  ELI 250 BT KIT
  Automatizare îngropată pentru porți batante cu lungimea canatului de până la 3,5 m și greutatea de până la 400 kg. Kit-ul conține 2 cutii, 2 motoare, unitatea de control, doi limitatori, sistemul deblocare manuală, un set fotocelule, o lampă semnalizare optică și 2 telecomenzi cu 2 canale. Motor silențios, cu timp de deschidere 14 sec / 120°. Respectă standardele de siguranță datorită sistemului antistrivire încorporat. Cutia special creată permite scoaterea motorului fără a demonta poarta. Cu ajutorul limitatorilor magnetici încorporați, cursa va rămane precisă și constantă indiferent de condițiile climaterice. Se recomandă instalarea zăvorului electromagnetic.

 • Generic placeholder image
  PHOBOS N BT KIT
  Automatizare porți batante cu lungimea canatului de până la 1,8 m și greutatea de până la 250 kg. Kit-ul conține 2 motoare, unitate de control, un set fotocelule o lampă semnalizare optică și 2 telecomenzi cu 4 canale. Motorul funcționează la tensiune de 24 V, transformatorul fiind inclus. Este destinat unui trafic intens, timpul de deschidere la 90° fiind de 18 secunde. Cu ajutorul limitatorilor magnetici încorporați, cursa va rămane precisă și constantă indiferent de condițiile climaterice. Respectă standardele de sigurantă datorită sistemului antistrivire încorporat. Funcționarea sistemului de antistrivire, operatorul inversează cursa prevenind astfel accidente sau pagube materiale.

 • Generic placeholder image
  PHOBOS N LBT KIT
  Automatizare poartă batanta cu lungimea canatului de până la 5m si greutatea de până la 250kg. Kit-ul conține 2 motoare, unitate de control, un set fotocelule, o lampă semnalizare optică și 2 telecomenzi cu 4 canale. Funcționeaza la 24 V și este destinat traficului intens. Cu ajutorul limitatorilor magnetici încorporați, cursa va rămane precisă indiferent de condițiile climaterice. Respectă standardele de siguranță datorită sistemului antistrivire încorporat. Funcționarea sistemului de antistrivire, operatorul inversează cursa prevenind astfel accidente sau pagube materiale. Pentru porți cu lungimea canatului mai mare de 3m, se recomandă instalarea zăvorului electromagnetic.

 • Generic placeholder image
  PHOBOS N L KIT
  Automatizare poartă batantă cu lungimea canatului de până la 5m și greutatea de până la 250kg. Kit-ul conține 2 motoare, unitate de control, un set fotocelule, o lampă semnalizare optică și 2 telecomenzi cu 2 canale. Funcționeaza la 230 V și este destinat unui trafic semi intens. Cu ajutorul limitatorilor magnetici încorporați, cursa va rămane precisă indiferent de condițiile climaterice. Respectă standardele de sigurantă. Datorită funcționarii sistemului de antistrivire, operatorul inverseaza cursa prevenind astfel accidente sau pagube materiale. Pentru porți cu lungimea canatului mai mare de 3m, se recomandă instalarea zăvorului electromagnetic.

 • Generic placeholder image
  TAG KIT
  Automatizare poartă batantă cu lungimea canatului de până la 2 m și greutatea de până la 150 kg. Kit-ul conține 2 motoare tip piston, o unitate de control cu 2 canale radio, o telecomandă cu 2 canale și accesorii prindere. Motor silențios, puternic și sigur, cu funcția antistrivire încorporată. Deschide porțile la un unghi de 100°, iar cu ajutorul funcției de deschidere pietonală, unul dintre canaturi poate fi deschis parțial pentru a ușura traficul pietonal. Accesorii recomandate: lampă semnalizare, suport lampă, telecomandă suplimentara, set fotocelule. Funcționează la tensiune 24 V.

 • Generic placeholder image
  STONE KIT
  Automatizare poartă batantă cu lungimea canatului de până la 3 m și greutatea de până la 180 kg. Kit-ul conține 2 motoare, o unitate de control, o telecomandă cu 2 canale,telecomandă slim, sistemul deblocare manuală, un set fotocelule, o lampă semnalizare, suport lampă și accesorii prindere montaj. Programare inteligentă de reânvățare. Respectă standardele de siguranță datorită sistemului antistrivire încorporat. Funcționarea sistemului de antistrivire, operatorul inversează cursa prevenind astfel accidente sau pagube materiale. Motorul funcționeaza la tensiune 24V.

 • Generic placeholder image
  VIRGO KIT
  Automatizare poartă batantă cu lungimea canatului de până la 2 m și greutatea de până la 200 kg. Kit-ul conține 2 motoare cu braț articulat, unitatea de control încorporata, un set de fotocelule, o lampă semnalizare optică și 2 telecomenzi cu 4 canale. Motorul funcționeaza la tensiune 24 V, transformatorul fiind inclus. Versatil și fiabil, poate fi utilizat în mod intens, cu o deschidere a porților până la 120°. Programarea unitații de control se realizează facil, cu ajutorul afisajului LCD. Datorită sistemului antistrivire, operatorul inversează cursa, prevenind astfel accidente sau pagube materiale

 • Generic placeholder image
  E5
  Automatizare poartă batantă cu lungimea canatului de până la 1,8 m și greutatea de până la 200 kg. Este motorul ideal pentru realizarea instalării pe stâlpi mici și spații înguste. Pentru funcționare, necesită conectarea la unitatea de control Alcor N. Accesoriile precum setul de fotocelule, lampă semnalizatoare și telecomenzile se vor comanda separat.Se recomandă instalarea zăvorului electromagnetic EBP 230 V. Motorul funcționeaza la tensiune 230 V.

 • Generic placeholder image
  IGEA KIT
  Automatizare poartă batantă cu lungimea canatului de până la 2,5 m și greutatea de până la 250 kg. Motor versatil creat special pentru instalarea pe stâlpi de dimensiuni mai mari, ce permite o deschidere a porților de până la 125°. Conexiunea este realizată cu un singur fir, cea ce asigură rapiditatea ln instalare. Unitatea de control este încorporată și poziționată frontal. Respectă standardele de siguranță. Kit-ul conține 2 motoare cu braț articulat, o unitatea de control încorporată, sistemul deblocare manuală, un set fotocelule, o lampă semnalizare optică și 2 telecomenzi cu 2 canale. Se recomandă instalarea zăvorului electromagnetic EBP 24V. Motorul funcționează la tensiune 24V.

 • Generic placeholder image
  ELI 250 KIT
  Automatizare îngropată pentru porți batante cu lungimea canatului de până la 3,5 m și greutatea de până la 300 kg. Kit-ul conține 2 cutii, 2 motoare, unitatea de control, doi limitatori, sistemul deblocare manuală, un set fotocelule, o lampă semnalizare optică si 2 telecomenzi cu 2 canale. Motor silențios, cu timp de deschidere 28 sec / 120°. Respectă standardele de siguranță datorită sistemului antistrivire încorporat. Funcționarea sistemului de antistrivire, operatorul inversează cursa prevenind astfel accidente sau pagube materiale. Cutia special creată permite scoaterea motorului fără a demonta poarta. Se recomandă instalarea zăvorului electromagnetic EBP 230 V. Funcționare la tensiune 230 V.

AUTOMATIZĂRI PENTRU UZ INDUSTRIAL • Generic placeholder image
  LUX BT 2B KIT
  Automatizare hidraulică pentru porți batante cu lungimea canatului de până la 2 m și greutatea de până la 300 kg. Unitatea de control Libra CLX face ca acest motor să fie inclus în categoria celor mai inteligente, fiabile și sigure motoare hidraulice. Programare facilă cu ajutorul celor trei butoane și a afisajului LCD, autodiagnosticare, autoinvatare, absolut encoder. Kit-ul conține doua motoare hidraulice, unitatea de control, un set fotocelule, o lampă semnalizare optică, doua telecomenzi cu doua canale. Funcționare 24V.

 • Generic placeholder image
  LUX MB KIT
  Automatizare hidraulică pentru porți batante cu lungimea canatului de până la 2.3 m și greutatea de până la 300 kg. Unitatea de control Libra CLX face ca acest motor să fie inclus în categoria celor mai inteligente, fiabile și sigure motoare hidraulice. Timp de închidere/deschidere 23 sec, acest motor este la fel de sigur și eficient. Kit-ul conține doua motoare hidraulice, unitatea de control, un set fotocelule, o lampă semnalizare optică, deschidere manuală cu cheie și o telecomandă cu două canale. Funcționare 230V

 • Generic placeholder image
  LUX G BT 2B
  Automatizare hidraulică pentru porți batante cu lungimea canatului de până la 5 m și greutatea de până la 800 kg. Unitatea de control recomandată este Libra CLX. Programare facilă cu ajutorul celor trei butoane și a afisajului LCD, autidiagnosticare, autoinvățare, absolut encoder. Funcționare 24V.

Automatic Facility Management
Adresă: Satu Mare
Tel: 0721300183