Free Shipping

Instalări

Free Shipping

Reparații

Free Shipping

Mentenanță
Înființată în anul 2007, S.C. Mendy Cost S.R.L. se modifica in 2017 in S.C.Automatic Facility Management S.R.L. și se prezintă în acest moment cu un portofoliu bogat de lucrări. Domeniile în care ne-am dovedit profesionalismul sunt; sisteme de automatizări industriale, porți automate, uși garaj, depanare calculatoare, IT și administrarea rețelelor și a calculatoarelor.

Dezvoltarea unor servicii de calitate și implementarea de soluții integrate, profesionale și adaptate cerințelor, ne ajuta de fiecare data să câștigăm și să păstram încrederea clienților noștri.

Oferim pachete de întreținere periodica ce vin în avantajul clienților prin funcționarea permanentă a utilajelor, astfel eliminând perioadele neproductive, iar rebuturile fiind scăzute. Suntem o companie dinamica ce oferă servicii profesionale clienților noștri. Pentru furnizarea acestora se ține cont permanent de cerințele clienților. Compania noastră este partenerul ideal pentru firmele care doresc să-și dezvolte afacerile utilizând o infrastructură IT bine administrată. 


Administrarea rețelelor de calculatoare. Securitatea și protecția datelor. Consultanta IT de specialitate.
Pe o piața în continuă schimbare și dezvoltare, ne dorim să devenim una din cele mai reputate companii ce oferă clienților servicii de calitate. 
Oferta service calculatoare și rețele de calculatoare se adresează în special firmelor mici și mijlocii, școliilor și altor organizații care nu au un departament sau personal specializat pentru IT, sau firmelor care doresc externalizarea acestor servicii.
Configurări și implementări software pe bază de licențe sau open source.
Proiectarea și realizarea de rețele locale, acces internet, etc. 


Consultanță, IT.
Puteți solicita ajutorul echipei noastre pentru extinderea sau optimizarea sistemului informatic. O dimensionarea corectă privind infrastructura hardware de comunicație și soluțiile software necesare domeniului de activitate pe care îl prestați, rezolvă cel mai bine obiectivele propuse și asigură din start succesul acestuia.


Automatic Facility Management
Adresă: Satu Mare
Tel: 0721300183