Get Adobe Flash player

 


COPERTINE RETRACTABILE CU BRAȚ ARTICULATSe montează în mod special pe terasele și curțile interioare ale caselor, dar și pe terasele restaurantelor sau cafenelelor. Umbresc spații mari și protejează inclusiv împotriva radiației UV. Pot fi strânse și permit reglarea nivelului de lumină de sub copertină, datorită brațului articulat.

 • Generic placeholder image
  BORNEO
  Este o copertină retractabilă cu prindere pe rectangular. Este destinată în principal teraselor și curților interioare. Structura permite circulația liberă sub copertină. Brațele retractabile sunt realizate din profil eloxat de aluminiu cu arc interior și lanț alb, vopsit în câmp electrostatic. Pânza este confecționtă în 3 straturi, protejează împotriva radiațiilor UV și se desfășoară în plan orizontal. Acționarea se realizează atât manual, cât și electric. Dimensiuni: prezintă lățimi între 2400 mm și 7000 mm.

 • Generic placeholder image
  ALOR
  Acest tip de copertină are casetă și se prinde în console. Este concepută pentru umbrirea curților și a teraselor. Structura nu afectează circulația din aceste spații. Brațele retractabile sunt realizate din profil eloxat de aluminiu, iar componentele sunt inoxidabile și sunt complet încorporabile în casetă. Pânza este fabricată în 3 straturi, protejează împotriva radiației UV și se desfășoară în plan orizontal. Acționarea se realizează atât manual, cât și electric. Dimensiuni: prezintă lățimi între 2400 mm și 6000 mm.

 • Generic placeholder image
  OBIRA
  Este proiectată pentru balcoane, curți interioare de mici dimensiuni sau alte spații care necesită o circulație nerestricționată sub copertină. Structura include brațe retractabile din profil eloxat de aluminiu, cu arc interior și lanț alb. Brațele fac corp comun cu consolele de prindere. Pânza are 3 straturi și protejează de radiațiile UV și oferă o umbră densă. Plierea pânzei se realizează în plan orizontal. Acționarea este electrică sau manuală, și permite reglarea luminii sub copertină. Dimendiuni: prezintă lațimi între 2400 mm și 6000 mm.

 • Generic placeholder image
  TAHITI
  Este concepută în special pentru balcoane și curți interioare. Se pretează spațiilor care necesită o circulație neângrădită sub copertină. Structura include brațe retractabile din profil eloxat de aluminiu, cu arc interior și lanț alb. Brațele fac corp comun cu consolele de prindere. Pânza are 3 straturi și protejează de radiațiile UV și oferă o umbră densă. Plierea pânzei se realizează în plan orizontal. Acționarea poate fi realizată manual sau electric. Are unghi variabil și permite reglarea luminii sub copertină. Dimendiuni: prezintă lațimi între 1500 mm și 5000 mm.

 • Generic placeholder image
  MADEIRA
  Este un model îmbunătațit de copertină, care permite reglarea brațelor și stabilirea numărului de brațe necesare pentru o întindere perfectă. Se fixează cu precizie pe perete și este rezistentă împotriva vântului, încadrându-se în clasa 2 de rezistență. Structura include brațe retractabile variabile, care variază între 3 și 6, în funcție de dimensiunea copertinei. Numărul de console de prindere variază în funcție de numarul brațelor. Pânza este realizată în 3 straturi și protejează împotriva radiației UV. Dimendiuni: mari, între 7000 mm și 14000 mm.

PRODUSE CU ÎNALTĂ INTELIGENȚĂ TEHNOLOGICĂ
Sunt recunoscute pentru performanță lor în ceea ce privește umbrirea și protecția UV, activarea programată la atingerea nivelelor programate de intensitate ale vantului sau ale soarelui.

COPERTINE RETRACTABILE CU BRAȚ FIXSunt perfecte pentru balcon sau fereastră. Au deschideri ample, de până la 1,5 m, iar unghiul pânzei poate fi modificat, astfel încât să se permită reglarea nivelului de lumina naturală. Se pot acționa atat manual, cât și electric. Pânza este foarte rezistentă, protejează împotriva radiației UV și este garantată împotriva decolorării.

 • Generic placeholder image
  SERANO
  Se montează în mod special la balcoane. Structura cuprinde brațele retractabile fabricate din profil eloxat de aluminiu. Pânza este fabricată din material textil în 3 straturi, care asigură umbra, răcoarea și protecția UV. Dimensiunile standard ale brațelor sunt de 500 mm. Acționarea este manuală sau electrică. Montajul caracteristic al acestor sisteme este cel cu prindere în console. Beneficiul cel mai important este posibilitatea înlocuirii pânzei cu cristal din PVC, care permite transformarea ei în rulou transparent.

 • Generic placeholder image
  MINDORO
  Sunt ideale pentru ferestre și pentru balcoane. Structura este realizată din șine de rabatare din profil eloxat de aluminiu cu arc interior și lanț de culoare albă, vopsit în câmp electrostatic. Includ și elemente de prindere inoxidabile. Pânza este confecționată din material textil în 3 straturi, care asigură umbra și protecție UV. Este rezistentă, are garanție mare împotriva decolorării și este tratată împotriva mucegaiului și a putregaiului. Acționarea poate fi manuală sau electrică, în plan orizontal. Montajul se realizează prin prindere pe capete.

 • Generic placeholder image
  DELOS
  Sunt perfecte pentru ferestre, dar se pot monta și la balcon. Structura include brațele de rabatare permanent tensionate, fabricate din profil eloxat de aluminiu, inoxidabil și vopsit în câmp electrostatic. Pânza este fabricată din material textil și din PVC în 3 straturi. Acționarea electrică: se realizează cu motor și telecomandă cu 1 canal sau cu 4 canale. Acționarea manuală: se realizează cu manivela. Montajul este cu prindere de tavan sau în perete. Beneficiul important este posibilitatea optării pentru senzor și telecomandă soare-vânt.

REZISTENTĂ ÎMPOTRIVA DECOLORĂRII ȘI PROTECȚIE UV
Sunt perfecte pentru apartamente sau pentru case. Sunt sisteme performante care protejează eficient împotriva soarelui, mențin umbră și răcoarea în interior, sunt prevăzute să nu se decoloreze sub acțiunea razelor soarelui și protejează împotriva radiațiilor UV.

PERGOLEPergolele au o structură perfectă, care permite umbrirea pe suprafețe mari și foarte mari. Sunt ideale pentru hoteluri, piscine, restaurante și alte spații asemănătoare, care deservesc clienții. Atât cadrul de susținere, cât și pânza contribuie la rezistența foarte mare a acestor sisteme, care au o durată medie de viață de până la 15 ani.

 • Generic placeholder image
  MAIA
  Sunt proiectate special pentru restaurante și terase, întrucăt pot umbri suprafețe mari, sunt elegante și au o acționare ușoară. Structura include brațele retractabile, pânză și sistemul de acționare. Brațele sunt fabricate din profil eloxat de aluminiu, prevăzut cu arc interior și lanț vopsit în câmp electrostatic. Toate elementele de prindere ale brațelor sunt inoxidabile. Pânza este realizată din material textil în triplu strat, care asigură o bună protecție solară și, de asemenea, protecție UV. Acționarea se realizează manual sau electric.

 • Generic placeholder image
  MAIA 2
  Sunt ideale pentru terase, piscine, restaurante, hoteluri. O subcategorie este MAIA WOOD 2, care este prevazută cu structură proprie din lemn și se execută în baza unui proiect. Structura cuprinde brațele retractabile, pânză și sistemul de acționare. Brațele sunt fabricate din profil eloxat de aluminiu și includ arc interior, lanț alb vopsit în câmp electrostatic și elemente de prindere inoxidabile. Pânza este realizată din material textil în 3 straturi, cu eficiență mare în ceea ce privește protecția solară și UV. Acționarea poate fi manuală sau electrică.

 • Generic placeholder image
  MAIA 3
  Sunt destinate în principal spațiilor care deservesc clienții: terase, restaurante, hoteluri, piscine. O subcategorie este MAIA WOOD 3, care cuprinde pânză de tip acordeon și structură de lemn rașinos lamelar de nuc. Structura este realizată din profile eloxate modulare de aluminiu. Acestea sunt denumite profile de culisare și conțin elemente de prindere inoxidabile. Pânza este fabricată din material textil în trei straturi, cu garanție mare împotriva decolorării. Acționarea poate fi manuală sau electrică.

 • Generic placeholder image
  ZENIRA
  Sunt perfecte pentru a umbri spații mari, cum sunte terasele restaurantelor, ale hotelurilor sau piscinele. Sunt pergole solare retractabile de tip acordeon, care conțin structură proprie sau o structură suspendată. Distanța dintre traversele structurii este de 450 mm - 500 mm. Modelele ZENIRA sunt: ZENIRA 1, ZENIRA 2, ZENIRA 3. Modelul ZENIRA 1 poate fi montat și între pereți. Structura are culoare alba (RAL 9010), iar pânza poate fi furnizată într-o gamă variată de culori. Acționarea este manuală sau electrică.

SISTEME SOLARE INTELIGENTE
Pergolele sunt ideale pentru a umbri și pentru a proteja piscinele sau terasele din cadrul hotelurilor, pensiunilor, restaurantelor, cafenelelor sau ale caselor particulare.

Automatic Facility Management
Adresă: Satu Mare
Tel: 0721300183