BARIERE AUTOMATE


 • Generic placeholder image
  BARIERĂ MICHELANGELO
  Barieră electromecanică destinată unui trafic foarte intens, cu lungimea brațului de 6 și 8 m. Poziționarea frontală a unității de control și afișajul LCD face posibilă programarea acesteia cu ușurință. Barieră robustă, sigură, garantează protecție maximă în cazul vandalizării. Limitator electronic gestionat de encoder și sistem antistrivire inclus. Funcționare 24V. Dacă din diferite motive bariera nu mai este conectată la sursa de energie electrică, aceasta poate fi acționată manual, astfel, traficul nefiind afectat. Accesorii recomandate: braț, rolă cauciuc încadrare braț, lampă semnalizare optică, stâlp susținere braț, telecomandă, set fotocelule, suport fotocelule.

 • Generic placeholder image
  BARIERĂ BGV
  Barieră electromecanică destinată unui trafic foarte intens, cu lungimea brațului de 4,5 m. Unitatea de control este inclusă în corpul barierei. Funcționare 230V. Restricționează atât accesul auto cât și pe cel pietonal. Dacă din diferite motive bariera nu mai este conectată la sursa de energie electrică, aceasta poate fi acționată manual, astfel, traficul nefiind afectat. Pentru funcționarea barierei, vă rugăm solicitați receptorul model Clonix.

 • Generic placeholder image
  BARIERĂ MOOVI
  Barieră electromagnetică destinată unui trafic mediu, cu braț de 3 și 5 m. Moovi, barieră robustă, fiabilă, cu limitator electromecanic, restricționează traficul auto cât și cel pietonal. O gamă largă de accesorii îi pot fi atașate. Unitatea de control, și receptorul sunt incluse în preț. Disponibilă în varianta 24V și 230V. Daca bariera din diferite motive nu mai este conectată la o sursă de alimentare electrică, aceasta poate fi manevrată în modul manual, accesul în zona nefiind afectat.

BARIERE CU LANȚ


 • Generic placeholder image
  PRIVEE
  Este o barieră automată cu lanț, destinată unui trafic intens, utilizată pentru a restricționa accesul auto și pietonal în zone industriale și comerciale, parcări private. Robust, elegant, vopsit în camp electrostatic, PRIVEE reprezintă o modalitate excelentă și sigură de restrictionarea a accesului în zonele publice și private. ENCODER - limitatorul electronic al capătului de cursă garantează precizie maximă la oprire și poziționare.

CILINDRI MOBILI


 • Generic placeholder image
  STOPPY
  Cilindru retractabil din otel galvanizat, cu diametrul 210 mm și înălțimea 500 și 700 mm. Montajul lui se face îngropat, pe diferite straturi de pietriș și nisip respectând instrucțiunile de montaj. Nu afectează traficul în situații de vizibilitate redusă, deoarece autocolantul reflectorizant cu care este acoperit îl face foarte vizibil. Stoppy este soluția ideala pentru parcări individuale, zone rezidențiale, banci dar mai ales piețe și zone istorice, deoarece restricționează traficul rutier, traficul pietonal fiind neafectat.

Automatic Facility Management
Adresă: Satu Mare
Tel: 0721300183